Acer Swift 5

donderdag, september 27, 2018 Permalink

Dé Acer ambassadeur is terug! Na de Aspire is het nu tijd om over te stappen op de Swift. Persoonlijk gebracht op mijn verjaardag. Wat een service, hè?! Acer heeft alles over voor een glimlach 😉 En die heb ik zeker!

Ik heb hem nog niet volledig kunnen testen, want.. deze mevrouw is op vakantie (vandaar die smile)! Een aantal dingen vielen mij wel direct op. Ten eerste de kleuren combinatie, donkerblauw met goud! Love it. Het gewicht, Swift 5 “The New Featherweight Champion” en dat is hij zeker! Hij weegt om precies te zijn 0.97 kilo. En als laatste het formaat. Het is een 14 inch laptop, dit is voor mij een ideaal formaat om op te werken.

De accuduur moet ik nog uittesten, dit vind ik voor een laptop wel erg belangrijk. De Aspire gaat namelijk lang mee. Heerlijk!

Ben je al geïnteresseerd in deze laptop? Check dan even de website. En anders moet je even wachten op de rest van mijn bevindingen. MAAAR! Eerst ga ik lekker zwemmen, genieten van de 30 graden, volle zon, lekker eten en mooi land.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge