FIT Methode Boek Review

donderdag, juli 19, 2018 Permalink

Een tijdje geleden ontving ik het boek de FIT Methode: Hét stappenplan voor een fit en gezond lichaam! Dit boek is samengesteld door personal coaches, sport diëtisten en professionals.  In mijn ‘healthy’ periode kwam ik regelmatig op de website van FIT.nl. Dit is namelijk een online platform waar je alle informatie kunt vinden over sport, voeding en een gezonde levensstijl. En nu zul je wel denken “huh, Kiki en healthy. Ik zie alleen maar eten op Social Media”. Ja, long time ago was ik er echt een stuk meer mee bezig. “Ik ben nu een moeder” is mijn excuus voor alles 😉 Maar goed, terug naar dé FIT Methode.

Het boek is verdeeld in vier thema’s:

  • Mindset: Hier krijg je vooral informatie en tips over je mindset en motivatie.
  • Beweging & Training: Hier vind je alle informatie over het verschil tussen beweging en training, trainingsprincipes, spieropbouw, afvallen etc
  • Herstel: Hierin komt je rust en slaap aan bod. Je herstel is namelijk net zo belangrijk als sporten en je voeding.
  • Voeding: In het laatste thema lees je alles wat je wilt weten over voeding.

Het boek bestaat uit 328 pagina’s en is daarnaast gekoppeld aan de  online FIT-community. Wat ik goed vind aan het boek is dat je gestimuleerd wordt om na te denken over je persoonlijke doel. Maar aangezien mijn doel wat betreft sporten en voeding soms nog al tegenstrijdig is, maakt dat het ook wel weer lastig vind ik. Het is op een eenvoudige, maar duidelijke manier geschreven. Hierdoor is alle informatie inclusief adviezen en tips makkelijk te begrijpen. Het is zeker aanrader, want het is niet een standaard healthy boek om af te vallen . Over twee maanden ga ik op vakantie. Misschien een goede drive voor het volgen van deze FIT Methode. Ik ben benieuwd hoe jullie jezelf motiveren?

Wil je het boek bestellen? Klik dan hier. Je kunt kiezen uit alleen het boek óf voor de complete FIT Methode. Het boek koop je voor €29,95. Het totale pakket kost je €59,95, je krijgt hier dan toegang tot de complete FIT-community inclusief extra recepten, voeddingsschema’s en trainingschema’s. Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Oké, let’s do this!

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge