SHE LOVES MILA

vrijdag, april 28, 2017 Permalink

Motivatie, Inspiratie, Liefde en Ambitie.

Sinds deze maand hebben wij – vrouwen – er weer een webshop bij om flink te shoppen. She Loves Mila gelooft in persoonlijke kracht en ambitie! Zij bieden mooie originele en exclusieve items voor een betaalbare prijs. Het is zeker de moeite waard om op deze link te klikken > www.shelovesmila.com

Naast een online dames webshop willen zij graag van extra waarde zijn, een onderdeel waar je op zoek kunt gaan naar net die extra motivatie, inspiratie en ondersteuning voor het behalen van jouw persoonlijke life goals of zakelijke doelen. Wanneer je je zelfverzekerd voelt over hoe je eruit ziet, dit op een positieve manier je leven beïnvloedt. Van een zakelijke meeting tot een feestje met vriendinnen, wanneer je straalt geeft dat een positieve boost aan alles en iedereen om je heen.

Oké en voor de mensen die mij volgen op social media hebben het al gezien, maar het wordt echt als een cadeau verstuurd. Als je de doos open doet ruik je al een super lekkere geur met daarbij een persoonlijk kaartje. Check hieronder even mijn filmpje! Beelden zeggen ten slotte meer dan woorden, toch?!

 

Ik ben echt helemaal in love met deze playsuit. Samen met de pretty heels zal ik het zeker regelmatig gaan dragen. Dus let the sun shine!

 

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge