WE BLOGGERSEVENT

zaterdag, oktober 1, 2016 Permalink

Zaterdag 18 september was het zo ver. Op mijn 25ste verjaardag gingen mijn zus en ik naar Zoelen voor het WE bloggerevent. Girls just wanna have fun, toch? En zeker op mijn 25ste verjaardag! En nee – ook al is mijn blog over fashion – Ik heb het niet over de kledingzaak WE.  WE staat voor het WOMEN EVENTS van de Holland Evenementen Groep. En om het nog beter uit te leggen, we gingen naar de WipeOut baan. Really? Hell yeah! De enige echte in Nederland met The Sucker Punch, The Big Red Balls, The Dizzy Dummy and more. We begonnen de dag gezellig met een high tea en niet veel later met de eerste uitdaging. Paaldansen. Niet verwacht, maar het was echt onwijs leuk. Drie dagen later had ik nog overal spierpijn. Uitdaging twee. The Skyfall. Klinkt even eng als het er uit zag. Kevin, de hot assistent (zoals in het mailtje stond) zorgde ervoor dat we goed vast zaten en er niks kon gebeuren. Oké, dit was een makkie voor mij. Maar vanaf nu werd het zwaar en zag je ons groepje ineens halveren, haha. We moesten namelijk op ‘The Blob’  het meest heftige en het meest gave onderdeel van WipeOut. Je vliegt echt letterlijk meters in de lucht. En daar liep ik dan in Turkije met een blauw bovenbeen door de klappen op het water. Daarna hadden we obstakel ‘The Big Red Balls’. Ik leefde nog na ‘The Blob’ dus die balls kon ik ook nog wel aan. Het laatste obstakel was de glijbaan. Girls just wanna have fun.. Zeker met een glijbaan die 60km per uur kan gaan, genaamd ‘Killer Surf’, 22,8 meter hoog én 85,4 meter lang. Heavy! Mijn zus ging maar als eerste, want van boven zag het er DOODeng uit. Het gaf wel écht een kick toen ik weer beneden was. Een hele adrenaline boost op mijn verjaardag. Ik had het nodig! Want daarna sloten we de dag af met een gezellig barbecue en natuurlijk vanwege mijn verjaardag een heeerlijk ijsje!

Al met al vonden mijn zus en ik het echt geweldig om mee te maken. Super leuk met je vriendinnen, studentenverenging, vrijgezellenfeest of gewoon voor de fun. Met de code #launch16 krijg je 20% korting op alle activiteiten die te vinden zijn op www.womenevents.nl.

Ons filmpje zet ik zo snel mogelijk online!

dsc_0929 wipeout-women-events-vrouwendag-vriendinnendag-dagje-weg-meidenweekend-zoelen-wipeout-1 wipeout-women-events-vrouwendag-vriendinnendag-dagje-weg-meidenweekend-zoelen-wipeout-2 wipeout-women-events-vrouwendag-vriendinnendag-dagje-weg-meidenweekend-zoelen-wipeout-4 wipeout-women-events-vrouwendag-vriendinnendag-dagje-weg-meidenweekend-zoelen-wipeout-5 wipeout-women-events-vrouwendag-vriendinnendag-dagje-weg-meidenweekend-zoelen-wipeout-6

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge