FELICES.NL

woensdag, augustus 24, 2016 Permalink

Als de we reclames mogen geloven is het heel simpel. Koop het product en we krijgen weer dat mooie jeugdige maar vooral strakke huidje terug.  Al die fabrikanten beloven ons de eeuwige jeugd. Alleen bij consumenten groeit de vraag naar cosmetica zonder synthetische bestanddelen. Natuurlijke en biologische huidverzorging en cosmetica bevatten uitsluitend natuurlijke en biologische ingrediënten. Natuurlijke ingrediënten komen uit de natuur, wat betekent dat ze niet synthetisch gemaakt zijn in het laboratorium. De natuur geeft ons een onvoorstelbare verscheidenheid aan bijzondere kruiden, planten, vruchten, bomen en bloemen die puur, krachtig, mooimakend, verzorgend en helend zijn.

En ik weet eigenlijk niet waarom ik het dus nog nooit zelf heb geprobeerd. Van de webshop Felices.nl kreeg ik een aantal producten om uit te proberen. Ik heb het nu twee weken op mijn huid gesmeerd en i’m impressed! Wat zijn het fijne producten. Mijn huid ziet er gezond uit en voelt zacht aan.

Ik ga nu stuk voor stuk mijn echte wondermiddeltjes met jullie delen.

Aller eerste gebruik ik de Jasmine facescrub. Als je het potje open doet ruikt hij al gewoon super natuurlijk. Alsof je het bijna kunt eten. Het is een zachte scrub geschikt voor de gevoelige huid. Ingrediënten: aqua met echte jasmijn bloemen, aloë vera gel, lijnzaad olie, castile zeep, mais bloem, grapefruit extract en eth olie.

Vitamine C serum
Ik denk dat dit mijn favoriet is. Het is bewezen dat vitamine C een van de ingrediënten is die de huid vitaal, gezond, glad en vlekkeloos houden. Vitamine C is een oxidant. Het Versnelt de vernieuwing proces en beschermt de huid van buiten af. Ingredienten: hyaluron, vitamine c, vitamine E, geranium en roos.

Clean Apple Cream
Dit is ook echt een super fijne crème. Hij is geschikt voor mensen met vette en normale huid type. Ook als je last hebt van acne, puistjes, littekens, pigmentatie en rimpels is dit een super fijne crème. Door de zuur extracten maakt het je huid vet vrij en verwijderd het de dode huidcellen. Ingrediënten: Aloe water, Apple extract, Shea boter, Kokos olie, Kersen olie, Pruimen olie, Canola olie, Grapefruit extract, Retinol (Vitamine A) en Eth olie.

Shield age creme SPF15
Dit is een luchtige crème met sterke vocht brengende eigenschappen. Hij is geschikt voor een droge, verouderde of vettige huid. Daarnaast heeft hij een factor, wat altijd super fijn is voor een gezichtcrème. Ingrediënten: jasmine, calendula water, shea boter, framboosolie, kokosolie, macadamia, vijgen extract, komkommer extract, vitamine E en zink oxide.

Fresh spray
Dit is een soort bodymist en hij ruikt een beetje naar lavendel. En vooral nu in de zomer is het echt een lekkere frisse geur. Ingrediënten: lavendel water, komkommer extract, glycerine, eth olie.

Ik ben echt super tevreden en ik zal waarschijnlijk vaker hier wat gaan bestellen. De service is namelijk ook top! En je kunt samen met de eigenaresse overleggen welke producten fijn zijn voor jouw huid. Neem dus zeker eens een kijkje op www.felices.nl

FELICES-NATUURLIJKE-COSMETICA-PRODUCTEN-HUIDVERZORGING-0 FELICES-NATUURLIJKE-COSMETICA-PRODUCTEN-HUIDVERZORGING-2 FELICES-NATUURLIJKE-COSMETICA-PRODUCTEN-HUIDVERZORGING-4 FELICES-NATUURLIJKE-COSMETICA-PRODUCTEN-HUIDVERZORGING-1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge