BUNNIES

zondag, juli 31, 2016 Permalink

Help, mijn kind gaat lopen. Wat nu? Vanaf de eerste stapjes is het belangrijk dat kinderen goede schoenen dragen. De belangrijkste eisen die aan kinderschoenen moeten worden gesteld zijn een goede pasvorm, flexibiliteit en ondersteuning. Het liefst zou ik Kenza haar schoenen een paar maten te groot kopen – dan komt de Nederlander bij mij naar boven, want ach dan kan ze er nog in groeien. Kleding kun je gemakkelijk te groot kopen, maar bij schoenen zit het toch een beetje anders.

Als de voet in de schoentje kan schuiven, kan dat blaren veroorzaken. Dit kan ook de oorzaak van struikelen zijn. Kinderschoentjes, die op de voeten niet goed zitten, zijn ook niet comfortabel en zullen het kind beperken in zijn activiteiten. En dat moeten we uiteraard niet hebben.

Kenza heeft twee paar nieuwe Bunnies. Ik vind het echt een geweldig merk. En volgens mij is Kenza het met mij eens, want heb je haar zien shinen met haar mooie zilveren sneakers?

Even een tip van moeder tot moeder: Het is erg belangrijk regelmatig de voeten op te (laten) meten om de juiste maat te bepalen. Kindervoeten kunnen in een korte periode heel snel groeien en  niet altijd geeft het kind aan dat de schoenen te klein zijn.

BUNNIES-BUNNIE-SCHOENEN-KINDER-SCHOENEN-BABY-SCHOENEN-FIRST-WALKERS-KENZA-2 BUNNIES-BUNNIE-SCHOENEN-KINDER-SCHOENEN-BABY-SCHOENEN-FIRST-WALKERS-KENZA-3 BUNNIES-BUNNIE-SCHOENEN-KINDER-SCHOENEN-BABY-SCHOENEN-FIRST-WALKERS-KENZA-4 BUNNIES-BUNNIE-SCHOENEN-KINDER-SCHOENEN-BABY-SCHOENEN-FIRST-WALKERS-KENZA-5 BUNNIES-BUNNIE-SCHOENEN-KINDER-SCHOENEN-BABY-SCHOENEN-FIRST-WALKERS-KENZA-6

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge