MAY BEAUTY

donderdag, juli 28, 2016 Permalink

Je hebt ze waarschijnlijk al eens voorbij zien komen op verschillende blogs. Op Instagram kwam ik ze continu tegen. Het pikzwarte wondermaskertje dat acné, mee-eters en dode huidcellen verwijderd. Het werd tijd om zelf achter de waarheid van dit zwarte maskertje te komen! Is it really that good? Dankzij May Beauty kon ik het nu zelf testen.

Ik kreeg vijf maskertjes opgestuurd samen met een kwast. Rechtstreeks vanuit mijn bed heb ik dit op mijn gezicht gesmeerd. Oké, wel even wennen zo’n zwart masker op je gezicht. Zelfs Kenza wist niet zo goed wat ze op het begin van mij moest denken.

Na 45 minuten heb ik het masker er af gehaald. Ik heb echt een hoge pijngrens. Zelfs de bevalling heb ik met gemak overleefd, maar wat doet dit masker pijn om te verwijderen! Alles blijft letterlijk plakken aan het masker. Dus pas op met je haren en wenkbrauwen, want voor je het weet zijn ze foetsie.. Ondanks de pijn is het masker wel super effectief, mijn huid is weer helemaal stralend;)

Wil jij ze ook proberen? Klik hier en je krijgt 30% korting bij May Beauty.

BLACK-MASK-ACNE-MASKER-BLOGGER-PUISTJES-MAYBEAUTY-2 BLACK-MASK-ACNE-MASKER-BLOGGER-PUISTJES-MAYBEAUTY-3 BLACK-MASK-ACNE-MASKER-BLOGGER-PUISTJES-MAYBEAUTY-4 BLACK-MASK-ACNE-MASKER-BLOGGER-PUISTJES-MAYBEAUTY-5

2 Comments
 • Karlien - Polished Cats
  juli 29, 2016

  het klinkt wel goed eigenlijk
  buiten het feit dat het pijnlijk is, waarschijnlijk neemt het ook heel wat donshaartjes van je gezicht mee (misschien wel handig ontharing en onzuiverheden weg )

  liefs
  Karlien

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge