IT’S WHITE

donderdag, juli 7, 2016 Permalink

t’s white! En dan heb ik het over mijn spiksplinternieuwe ultra dunne 1,3 kilo wegende Acer Aspire S 13 laptop.  Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat.

Het werd namelijk tijd voor een nieuwe laptop. Net zoals een nieuw kapsel. Soms ben je toe aan iets nieuws. Oké, de vergelijking is raar. Maar mijn oude laptop is groot, zwaar en wit (dat dan weer wel). Kortom, onhandig om als blogger en natuurlijk als moeder mee te nemen en het tegenovergestelde van mijn nieuwe Acer laptop.

Ik leef zowat in mijn laptop. En een blogger zonder laptop is als Jip zonder Janneke. Na wat contact met Acer ben ik mij in hun wereld gaan verdiepen. Dat doen computernerds namelijk. Ja ja, zelfs fashion bloggers kunnen computernerds zijn. Wist je bijvoorbeeld  dat Acer nummer 4 op de lijst van de vijf grootste bedrijven ter wereld voor de verkoop van merk-pc’s staat?

De Apple family is niks voor mij. Dus hello Acer family. Who’s in my Acer family? Toen ik eenmaal wist welke laptop het zou worden was het een kwestie van wachten. Wachten tot de postbode kwam. Natuuuurlijk was ik op het moment van bezorging niet thuis. Overkomt mij weer.

De 13.3 inch Acer Aspire S 13 laptop is een echte eyecatcher. Daarnaast heeft hij een lange batterijduur. Je mag hem best vergelijken met een MacBook (vind ik). Zelfde formaat en de helft goedkoper. Daarom vind ik deze laptop nóg leuker. Ik gebruik hem nu een weekje en ben erg tevreden. Hij is lekker snel en dat is het belangrijkste wat ik zoek in een laptop. Ook niet geheel onbelangrijk voor mij is het design. Alleen daarom is deze laptop al perfect voor het maken van mooie blog foto’s. De laptop is namelijk ultra dun (14,58 mm) en mooi mat wit.

Belangrijk puntje – hij past zelfs in de luiertas van Kenza. De cover met lichte nanotextuur, de afgeschuinde, diamantgeslepen randen en het glanzende metalen scharnier stralen bovendien schoonheid en kracht uit. Daarnaast licht het toetsenbord ook nog eens op zodra je typt. Een dik pluspunt .En dat komt goed van pas wanneer ik weer eens in de nacht bedenk om te bloggen.

Ik ga jullie zeker op de hoogte houden over mijn bevindingen, maar voor nu ben ik super tevreden.

ACER-ASPIRE-S13---CHICKS-ABOUT-FASHION-10ACER-ASPIRE-S13---CHICKS-ABOUT-FASHION-5 ACER-ASPIRE-S13---CHICKS-ABOUT-FASHION-7 ACER-ASPIRE-S13---CHICKS-ABOUT-FASHION-6 ACER-ASPIRE-S13---CHICKS-ABOUT-FASHION-8

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge