SPERRY

donderdag, juni 30, 2016 Permalink

Het steeds populairder wordende merk Sperry is ontstaan in 1935 en van oorsprong een zeilmerk. Paul Sperry ontwierp de eerste schoenen met een patroon onder de schoen waardoor uitglijden op het dek niet meer kon gebeuren. Hij werd namelijk geïnspireerd door niemand minder dan zijn eigen hond Prince, die gemakkelijk kon rennen op het gladde dek van een boot (waar honden allemaal wel niet goed voor zijn). Hij bekeek de poot van zijn hond en sneed soortgelijk inkepingen met een mes in een paar sneakers. En dat werd uiteindelijk de Sperry Top-Sider Authentic Original.

De Sperry bootschoenen zijn er tegenwoordig in verschillende kleuren, printjes en modellen. Ik heb jullie op Instagram al eens mijn oude Sperry’s laten zien. En wat kreeg ik daar veel reacties op! Logisch, want ze zijn nog steeds echt mega leuk. Maar goed. Tijd om mijn nieuwe Sperry’s te showen. Ze zijn vrij selectief verkrijgbaar in Nederland, dus waarschijnlijk heb je ze nog niet zo vaak gezien – of helemaal nog niet.  Ze worden de Bahama’s multi stripe sneakers genoemd en zijn er in verschillende kleuren. Kroon Schoenen in Utrecht of Max Shoes & Fashion in Amsterdam verkopen ze trouwens (voor diegene die interesse hebben).

Ik heb ze gecombineerd met de Reinders trui van Switch Fashion. De nieuwe zomer kleur uit hun collectie. Super leuke winkel en webshop uit mijn prachtige woonplaats Wijk bij Duurstede. Ben je gek op merken? Switch it is. Bekijk hun webshop!

Eigenlijk een hele simpele outfit, maar wel heel leuk – al zeg ik het zelf.

SPERRY-SHOES,-SWITCH-FASHION,-REINDERS-LOESJE-TRUI-2SPERRY-SHOES,-SWITCH-FASHION,-REINDERS-LOESJE-TRUI-5SPERRY-SHOES,-SWITCH-FASHION,-REINDERS-LOESJE-TRUI-4 SPERRY-SHOES,-SWITCH-FASHION,-REINDERS-LOESJE-TRUI-3

 

2 Comments
  • Bahar
    juni 30, 2016

    Kiki wie maakt altijd bij jou de foto’s zo mooi!!! Xx

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge