ALL-TIME FAVOURITES

zondag, mei 29, 2016 Permalink

Soms zie je iets op het internet -in mijn geval op Instagram- waarvan je denkt, die wil ik hebben (maak van soms maar vaak of bijna altijd). En dat had ik dus echt met deze sandaaltjes van All-time Favourites. Ik ben gewoon écht verliefd.

Het zijn traditionele Mexicaanse “huarache” sandaaltjes. Vaak zie je ze met zwarte zool, dit omdat ze gerecyclede autobanden gebruiken. De eigenaresse van ATF raakte hierdoor geïnspireerd en ontwikkelde eigen sandaaltjes met witte zool. Ze zijn er in het zwart, roze en wit. En vanwege de zomer, heb ik voor wit gekozen. Lijken mijn voeten bruiner 😉 Dus laat de zon maar komen!

Naast de sandaaltjes verkopen ze ook geweldige shoppers. En ik zeg je eerlijk, met een kind kan je tas nooit groot genoeg zijn! Want wat neem je veel zooi mee. De tas heeft dezelfde afmeting als de IKEA shopper, alleen hij is een heel stuk hipper, met rits en een shocking pink voering. Ideaal voor het strand. Wat als grap is begonnen, is inmiddels een internationaal merk geworden dat heel hard aan het groeien is. En ook nog eens Nederlands. Hoe tof is dat?!

Ohja, Kenza past gewoon in de tas (geen grap). Die foto’s bespaar ik jullie, want mijn haar was groen uitgeslagen. Daarom heb ik nieuwe foto’s moeten maken. Maar goed, ik laat de kinderwagen voortaan thuis en neem Kenza gewoon mee in mijn ATF tas. Ben jij de kinderwagen ook zat? Shop je shopper hier: www.alltimefavourites.com

All-time-Favourites-leren-sandaaltjes-grote-strandtas-daniel-wellington-horloge-2All-time-Favourites-leren-sandaaltjes-grote-strandtas-daniel-wellington-horloge-4 All-time-Favourites-leren-sandaaltjes-grote-strandtas-daniel-wellington-horloge-1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge