YOU ARE SO LOVED

maandag, mei 2, 2016 Permalink

Zwart & wit: een ijzersterke combinatie. Tegenwoordig zie je al overal zwart-wit ingerichte huizen, maar nu moeten ook de baby’s er aan geloven. Hello monochrome kids! Zwart-wit geïnspireerde merken zijn ontzettend populaire en ik moet zeggen dat ik Kenza ook vaak zo kleed. Lekker safe en altijd goed.

Op Instagram kwam ik in contact met de webshop Nuki-Nuby. A-L-L-E-S zou ik wel willen hebben. Van kleding, accessoires tot aan spullen voor de kinderkamer. Wie biedt zich vrijwillig aan om mij te sponsoren?

Kenza draagt het Your Are So Loved rompertje. Hij komt uit hun Boho lijn. Hip, stoer en hand geschilderd. Voor €9,95 een super leuk cadeau om aan een kleine meid te geven, toch? Kenza draagt trouwens maat 86/92.

Nou ik ben benieuwd wat jullie van mijn kleine fashionista vinden.

 

Nukinuby-romptertje-met-tekst-baby-boho-H&M-gilet-summer-Chicks-About-Fashion-2 Nukinuby-romptertje-met-tekst-baby-boho-H&M-gilet-summer-Chicks-About-Fashion-3 Nukinuby-romptertje-met-tekst-baby-boho-H&M-gilet-summer-Chicks-About-Fashion-4 Nukinuby-romptertje-met-tekst-baby-boho-H&M-gilet-summer-Chicks-About-Fashion-5

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge