TEXTPOSTERS.COM

donderdag, april 14, 2016 Permalink

Echt een trend van dit moment zijn de posters met tekst. Je kunt je woonkamer of slaapkamer echt een nieuwe twist geven met een tekstposter. Op www.textposters.com vind je dan ook een uitgebreide collectie met mooie teksten en illustraties. Een tijdje geleden kreeg ik een lichtslinger van de webshop La Goja en wat past daar beter bij dan een mooie poster. Voor de woonkamer heb ik de tekst don’t give up uitgekozen. Het is een B2 formaat en met een strakke lijst komt de poster extra goed tot z’n recht. Ik vind het echt een ontzettend mooi hoekje geworden in mijn woonkamer.

Ook hebben ze een collectie stoere en lieve posters en prints voor de kinder- of babykamer. Kenza kreeg drie posters voor haar kamer. Happy Kenza. Ze had al een leuke kamer, maar nu is hij ‘on fleek’. Echt ik vind de teksten zo leuk!

De verzending is trouwens gratis. Dus neem zeker een kijkje op www.textposter.com, want hun aanbod is echt enorm groot. Binnenkort komt er een hele leuke winactie in samenwerking met textposters op Facebook. Dus mis hem niet.

 

Tekstposters-posters-met-tekst-chicks-about-fashion-woning-2 Tekstposters-posters-met-tekst-chicks-about-fashion-woning-3 Tekstposters-posters-met-tekst-chicks-about-fashion-woning-4 Tekstposters-posters-met-tekst-chicks-about-fashion-woning-5 Tekstposters-posters-met-tekst-chicks-about-fashion-woning-8 Tekstposters-posters-met-tekst-chicks-about-fashion-woning-77

2 Comments
 • Elbrich
  april 15, 2016

  Staat super leuk!
  Liefs, Elbrich

 • Marion
  april 15, 2016

  Gaaf! Die lichtsnoer en schedeltje passen er ook perfect bij 🙂
  Marion onlangs geplaatst…InstagramMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge