HELLO NEW HAIR

woensdag, april 6, 2016 Permalink

Wie had dat ooit gedacht? Grey is hot. Hotter dan ooit. Het is even wennen, maar toen ik een mailtje kreeg van kapsalon Haarvisie kon ik geen nee zeggen. Dus het was gisteren tijd en bracht ik een bezoekje aan de kapper!

Haarvisie heeft in 2015 drie verschillende awards gewonnen. Die van ‘beste kapsalon van Zuid-Holland’, beste hairextensions salon van Nederland en die van beste digitale salon van Nederland.

Mooi haar is belangrijk. Het vergroot je zelfvertrouwen en versterkt je uitstraling. Bij kapsalon Haarvisie in Rijswijk staat alles in het teken van jouw perfecte kapsel. Tijdens binnenkomst werden wij verwelkomt met een drankje. Ik werd geholpen door Maria. Echt een super lieve en leuke vrouw. Voordat we begonnen kreeg ik een adviesgesprek. Dit is altijd fijn, zo weet je ten minste wat je kunt verwachten.

AANKOMENDE MAANDAG (11-4) HEBBEN ZIJ EEN ACTIE WAARBIJ JE 25% KORTING KRIJGT OP DE GEHELE BEHANDELING!

HAARVISIE-RIJSWIJK-GREY-GRANNY-HAAR-CHICKS-ABOUT-FASHION-4 HAARVISIE-RIJSWIJK-GREY-GRANNY-HAAR-CHICKS-ABOUT-FASHION-5 HAARVISIE-RIJSWIJK-GREY-GRANNY-HAAR-CHICKS-ABOUT-FASHION-6

De kapsalon ziet er echt prachtig uit. Ik houd echt van deze stijl.

HAARVISIE-RIJSWIJK-GREY-GRANNY-HAAR-CHICKS-ABOUT-FASHION-7

HAARVISIE-RIJSWIJK-GREY-GRANNY-HAAR-CHICKS-ABOUT-FASHION-8

Maria begon met mijn haar lichter te maken. Op deze manier zou het grijs beter pakken. Ze maakte hiervoor gebruik van de balayage techniek en er zat natuurlijk Olaplex doorheen. Na 2,5 uur zat het er eindelijk in! Dus nu was het wachten, wachten en wachten.

HAARVISIE-RIJSWIJK-GREY-GRANNY-HAAR-CHICKS-ABOUT-FASHION-9Eenmaal er uit gespoeld zag je dat er al een deel van de warmte uit mijn haar was. Nu was het tijd voor de grijstinten. Maria had twee verschillende kleuren gemaakt. Eentje voor boven, deze was donkerder en de lichtere voor onder.

HAARVISIE-RIJSWIJK-GREY-GRANNY-HAAR-CHICKS-ABOUT-FASHION-12

Daar zat ik dan ingepakt in plastic. Ondertussen kreeg Fleur een herstelbehandeling van Olaplex. Wat zagen we er charmant uit.

HAARVISIE-RIJSWIJK-GREY-GRANNY-HAAR-CHICKS-ABOUT-FASHION-10

Na uren in de stoel te hebben gezeten – bijna 7 uur! Waren we aangekomen aan de laatste fase. Namelijk de krullen.

HAARVISIE-RIJSWIJK-GREY-GRANNY-HAAR-CHICKS-ABOUT-FASHION-1 HAARVISIE-RIJSWIJK-GREY-GRANNY-HAAR-CHICKS-ABOUT-FASHION-2HAARVISIE-ICE-BLONDE-WHITE-GREY-GRANNY-GREY-GRIJS-HAAR

En hier is dan het eindresultaat. Ik ben benieuwd naar jullie mening. En ben je op zoek naar een goede kapper, dan zou ik zeker eens langsgaan in Rijswijk!

xx

1 Comment
  • Bertine
    april 7, 2016

    oeh je haar is prachtig! ik heb zelf een witte haarkleur nu, maar het geelblond komt er al snel door (zelfs ondanks de zilvershampoo) dus ik vind het wel een moeilijk te onderhouden kleur helaas!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge