OPENING DUIFHUIZEN

vrijdag, maart 11, 2016 Permalink

Meeste openingen zijn meestal in Amsterdam. Of in ieder geval, ver weg. Niet zo dichtbij als Veenendaal. Daarom moest ik ook gaan toen ik de uitnodiging van Duifhuizen kreeg. De nieuwe winkel zit gevestigd in de Corridor 37-39. En aangezien er eindelijk wat in Veenendaal te beleven was, trokken ze best veel aandacht vond ik.    Mijn kleine fashionista Kenza ging ook gezellig mee en zelfs zij vond de tassen prachtig. Echt ontzettend leuke kleurtjes en modellen zagen wij in winkel. En wat hebben ze een breed assortiment. Ik werd er zo hebberig van, dat ik zelfs moeite kreeg om een keuze te maken voor een tas. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de te schattige Supertrash tas. Hij is was kleiner van formaat. En met deze print ben ik helemaal on fleek!

Duifhuizen is één van Nederlands grootste aanbieders van tassen, koffers en accessoires sinds 1953. Onze 27 winkels zijn verspreid door een groot deel van Nederland. Daarnaast hebben we een uitgebreide Nederlandse en Belgische webshop. Wij vertegenwoordigen merken als Supertrash, TOMS, Calvin Klein, Legend en Eastpak. Ons motto is: Waar je ook bent en waar je reis ook naartoe gaat, Duifhuizen heeft het juiste product voor iedere reis.

 

Duifhuizen-Opening-Veenendaal-Supertrash-2016---2 Duifhuizen-Opening-Veenendaal-Supertrash-2016---3 Duifhuizen-Opening-Veenendaal-Supertrash-2016---4 Duifhuizen-Opening-Veenendaal-Supertrash-2016---5Duifhuizen-Opening-Veenendaal-Supertrash-2016---7

1 Comment
  • Bertine
    maart 11, 2016

    wat een prachtige winkel! jouw supertrash tas is geweldig, zou ik ook uit kunnen kiezen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge