DTM

dinsdag, november 3, 2015 Permalink

Ik wil eerst even een clichébeeld doorbreken – niet alle moeders knippen hun haar kort en worden dik. Inmiddels behoor ik namelijk tot de categorie moeder en nog beter gezegd de thuismoeder, Afgekort DTM. Oké, ik moet toegeven dat ik sommige dagen het liefst in een trainingspak, Ugg’s en een knot op mijn hoofd de dag door breng. Maar zulke dagen hebben wij allemaal wel eens. Toch? En daarvoor ben ik een DTM’er haha. Sinds de komst van Kenza heb ik trouwens zoveel nieuwe mensen leren kennen.  En als echte fashionista, blogger, DTM’er en noem maar op, vind ik het belangrijk om er leuk uit te zien. Kleren maken immers de man en in ons geval de vrouw.

Ik ben daarom ontzettend blij met mijn nieuwe items van de webshop Famous Store. Regelmatig draag ik hun producten. Op de foto is de Limited Edition Bomer Jack te zien en gecombineerd met de famous Huarache sneakers. De sneakers zijn nu héél toevallig in de aanbieding (kooopuhhh!!) Als moeder heb je het soms al zwaar genoeg, dus je mag jezelf best eens verwennen.

Famous_Store_Bomber_Jacket_Chicks_About_Fashion_22 Famous_Store_Bomber_Jacket_Chicks_About_Fashion_55 Famous_Store_Bomber_Jacket_Chicks_About_Fashion_66

Bomber jacket: Famous Store | Jeans: The Sting | Shirt: Primark | Sneakers: Famous Store | Watch: My Jewelry

18 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge