BELIEVE MODE

vrijdag, augustus 14, 2015 Permalink

Als Kenza over een paar jaar terug kijkt naar haar babyfoto’s kan ze twee dingen denken. “Wauw, wat zag ik er altijd hip uit” of ze denkt “waarin heeft mama mij nu weer laten lopen”. Herken je dat niet van jezelf als je soms door je oude foto’s bladert.

Ik kwam nu in aanraking met het Nederlandse merk Believe Mode. Het is een handgemaakte baby- en kinderkledinglijn. Believe Mode staat voor hip (daar heb je het woord weer) en exclusief. Ik vind het echt heel leuk dat Kenza nu een handgemaakte tiger onesie heeft. Als ik er in zou lopen zouden mensen mij (waarschijnlijk) compleet uitlachen, maar als een baby of kind het draagt vind iedereen het he-le-maal geweldig! Wat heb ik veel complimenten gekregen over haar onesie. Oké, ik ben nu echt een over enthousiaste moeder. Maar ik vind alles zó leuk van de webshop.

Believe Mode heeft op dit moment ook een hele leuke sale. Deze kun je hier bekijken. En voor de mensen die geen papa en mama zijn; dit zijn zulke leuke cadeaus om te geven aan mensen met kinderen.

Believe--Mode_1 Believe--Mode_3

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge