BABYROOM

woensdag, juli 8, 2015 Permalink

Op 15-6-15 is mijn prachtige dochter Kenza geboren. De bevalling ging zoals in een film – perfect dus. En aangezien het iets eerder was dan verwacht, plaats ik nu pas het artikel van de babykamer. Inmiddels hebben we een hoop cadeautjes gekregen waarmee we de kamer nog leuker hebben gemaakt, dus wie weet komt er een vervolg. Ik wilde de babykamer een beetje in dezelfde stijl houden als de rest van het huis, lekker grijs! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

De Slaap Lekker slinger is van de webshop Home&Gift, net  zo als de teksten in de fotolijstjes en de onwijs gave koffer. Ik ben er echt ontzettend blij mee, want het maakt de kamer een stuk gezelliger. De drie houten kubussen heeft mijn moeder zelf gemaakt!

Babykamer-Home&Gift,-Jewelgift_1Babykamer-Home&Gift,-Jewelgift_6Babykamer-Home&Gift,-Jewelgift_2Babykamer-Home&Gift,-Jewelgift_3Babykamer-Home&Gift,-Jewelgift_4

9 Comments
 • Kirsten
  juli 8, 2015

  Wauw strak hoor <3!
  Kirsten onlangs geplaatst…NYX Butter Gloss in Éclair en Cherry PieMy Profile

 • Homeandgift
  juli 8, 2015

  Super leuk kamertje hebben jullie ervan gemaakt.
  jullie prinsesje zal vast heerlijk slapen!😉

 • Nis
  juli 8, 2015

  Heel strak ingericht. Persoonlijk vind ik het te neutraal. Ik zou een beetje beige en rose aan toevoegen….maar ja dat is tenminst mijn opvatting.

  Veel geluk samen!!
  Nis

  • Chicks About Fashion
   juli 8, 2015

   Het is inderdaad redelijk neutraal. Inmiddels heb ik het dekentje vervangen voor een roze en heb ik naast het bed een schatkistje neer gezet met spullen er in.

 • Astrid
  juli 8, 2015

  Wauw! Wat een mega grote kast heeft ze in haar kamer staan! Is dat voor alle kleertjes voor de komende zestien jaar?? 🙂 Heel mooi, zo minimalistisch en zwart/wit. Ook lekker makkelijk voor t geval ze een jongetje geweest zou zijn.
  Astrid onlangs geplaatst…Say what?! Een springkussen festival voor volwassenen!My Profile

 • Bertine
  juli 8, 2015

  jullie babykamer ziet er prachtig uit! niet te overdreven, lekker clean en super strak! heel mooi:)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge