ESPECIALLY FOR YOU

dinsdag, mei 26, 2015 Permalink

Ik kreeg een cadeautje van Amisa Design en aangezien ik daar zó blij mee ben, wil ik het graag met jullie delen. Misschien vinden sommige dat ik even had moeten wachten met dit artikel, maar ach. Mijn vriend en ik hebben toch geen geheimen.

Aankomende 10 augustus zijn Kenan en ik alweer 10 jaar bij elkaar. I know, het is heel lang én ja, ik was ontzettend jong… Regelmatig krijg ik dan ook vragen zoals: hoe kan je na zo’n lange tijd nog een leuke en gelukkige relatie hebben? Of raak je dan niet uitgekeken op elkaar? Ik kan er heel makkelijk over zijn. Kenan is mijn ware liefde, mijn soulmate en ik kan echt niet zonder hem. Wij hebben zo ontzettend veel meegemaakt dat ik er een boek over kan schrijven. En ja, dit jaar is het feest, want wij worden papa en mama!

Kenan is islamitisch én Bosnisch, daarmee hebben wij rekening gehouden met de naam van ons kindje. Sofie, Anne, Henk of Piet zouden trouwens ook echt niet staan bij zijn achternaam (die overigens na 10 jaar nog steeds moeilijk uit te spreken is). Dus ik ging op zoek naar een islamitische naam. En reken maar dat daar wat toffe exemplaren tussenzitten! De keuze was super snel gemaakt.

Kenza, zo gaat onze dochter heten. Kenza is een Arabische/islamitische meisjesnaam met als betekenis “de schatkist”. En onze schat dat is ze zeker! Ik ben super blij met het armbandje en binnenkort zal ik op Instagram een foto plaatsen hoe je hem kunt combineren. Ben jij ook op zoek naar een gepersonaliseerde armband? Neem dan zeker een kijkje in haar webshop!

Amise-Design-Armband_2

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge