VISION #ONDERDEZON

maandag, mei 18, 2015 Permalink

Eigenlijk was ik me er nooit zo bewust van, maar wat pak je veel zonnestralen mee op een dag. Gratis bruin worden zegt mijn vriend altijd. Alleen zelfs als de zon niet schijnt kan het nog schadelijk voor je zijn. Nu ik er over nadenk is het best gek eigenlijk – als ik naar het strand ga heb ik vijf verschillende soorten zonnebrand bij me (hallo, ik wil natuurlijk niet gaan verbanden en vervellen..) Maar wanneer ik uren op het terras zit laat ik de zonnebrand in het kastje staan. Oké, ik heb wel een gezichtcrème met een factor, maar that’s it..

Vision heeft nu de campagne #onderdezon gelanceerd, om bewustwording te creëren van de tijd die we in de zon doorbrengen en van de zonkracht op die momenten.  Door middel van dit filmpje leggen ze ontzettend goed uit hoe nou precies UVA en UVB straling werkt.

Je kunt hier een test doen en ontdekken welk huidtype je hebt. Ik heb type 3, dus voor mij is factor 30 perfect. Ik kreeg dus een leuk pakket opgestuurd om het eens goed uit te testen.

Vision-zonnebrand-11 Vision-zonnebrand-33

Vision is een zonnebrandcrème die géén parfum bevat. Deze crème is geschikt voor ieder type huid. Dus dat is super fijn, zeker als je een gevoelige huid hebt. Daarnaast dringt het veel dieper door in de huidlagen dan de meeste andere producten. Ik ben dus zeker tevreden en blijf me dan ook lekker insmeren! Welke zonnebrand gebruiken jullie op dit moment?

2 Comments
  • Imke
    mei 18, 2015

    Interessante post, wat goed dat je dit deelt, want er is inderdaad nog steeds niet genoeg awareness over UV en zonnen. Ikzelf kàn gewoon niet zonder smeren in de zomer – zelfs na gewoon een terrasje doen verbrand ik, dus heb in de zomer altijd een klein flesje zonnebrand bij, meestal factor 50. Struggles of a pale girl :p
    XO IMKE // http://www.pastellics.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge