BEST DRESSED

zaterdag, mei 9, 2015 Permalink

Aankomende dinsdag ben ik alweer 32 weken zwanger, de tijd vliegt! En wie mij op Instagram volgt heeft vast en zeker mijn foto gezien met het shirt ‘I look even better on my blog’. Dit geweldige shirt kreeg ik opgestuurd van de webshop Your Own Stylist. Naast dit shirt heb ik nog veel meer geweldige items van de webshop. Zo ook het Best Dressed shirt. Ik houd echt van statement shirts én hij zit geweldig. Nu draag ik hem met een jeans (best saai), maar dit shirt is ook onwijs gaaf te combineren met een short of maxi rok. Mijn buik begint nu steeds meer zichtbaar te worden, maar ja dat mag ook wel met 32 weken! Zulke shirts zijn echt heerlijk om dan te dragen.

De nieuwe collectie staat nu trouwens online en is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Klik hier om er gelijk heen te gaan. Jullie zullen de komende weken vaker deze webshop voorbij zien komen op mijn blog. Ik heb hem namelijk toegevoegd aan mijn favoriete lijstje!

De schoenen zijn van de Sacha sneaker collectie. In maart was er een persevent, maar vanwege mijn zwangerschap kon ik er helaas niet heen gaan. Ze hebben zoveel leuke sneakers op dit moment dan je er hebberig van wordt!

My-own-Stylist---Sacha-1 My-own-Stylist---Sacha-2

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge