SUMMER HAIR STYLES 2015

vrijdag, maart 13, 2015 Permalink

De zon begint te schijnen, dus dat betekent: summer hairstyles! Maar wat zijn nou eigenlijk de haartrends voor lente/zomer 2015!? De kapsels van het komende seizoen staan in het teken van boho waves, half opgestoken haar en natuurlijk mooie vlechtwerken.

 

Boho Waves
Boho waves zijn lichte krullen die een beachy effect geven aan je kapsel. Deze trend is niet weg te slaan in modeland. Ook dit modeseizoen doen de boho waves opnieuw mee.

HairStyles-Haartrends-2015-zomer-Chicks-ABout-Fashion-1

 

Half updo bun
Het is een hele mond vol, maar het is onwijs simpel te maken. Lang haar, kort haar, deze trendy hair style kan iedereen hebben. HairStyles-Haartrends-2015-zomer-Chicks-ABout-Fashion-2

 

Paardenstaart
Dit seizoen is het een mix van zowel hoog, laag, messy en strak! Hiermee kun je de plank niet misslaan. HairStyles-Haartrends-2015-zomer-Chicks-ABout-Fashion-4

 

Vlechten
Dit seizoen kun je lekker los gaan met vlechten – alles mag alles kan. Met vlechten maak je direct een statement, vandaar dat ik in de zomer ook regelmatig vlechten draag.

HairStyles-Haartrends-2015-zomer-Chicks-ABout-Fashion-3

 

Wet look
Ook in de lente en zomer 2015 mag je voor de wetlook stijl kiezen, waarbij het net lijkt alsof je zo onder de douche of uit het water bent gestapt.

HairStyles-Haartrends-2015-zomer-Chicks-ABout-Fashion-5

 

 

Met welke trend zien wij jou lopen deze zomer?

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge