BACK IN THE NINETIES

zondag, februari 15, 2015 Permalink

Had jij ooit gedacht dat Nike Air Max weer in de mode kwamen? ‘back in the nineties’ moest je nog een gabber zijn om deze schoenen te dragen, maar nu zijn het juist de fashionista’s en hipsters die met deze sneakers aan hun voeten gespot worden.  In de stad kan je werkelijk uren rondkijken en dan is het nog moeilijk om een keuze te maken. Geloof me, echt moeilijk. Er zijn zoveel verschillende kleuren en patronen dat ik telkens begin te twijfelen. Ze zijn namelijk allemaal zo leuk! En dat is ook de reden dat ik al vanaf september (mijn verjaardag) op zoek ben naar de perfecte Nike Air Max 1…

En misschien vraag jij je nu af – hoe kan ik deze sneakers het beste combineren? Zelf vind ik het leuk met een basic skinny jeans. ASOS heeft op dit moment onwijs veel keuze. Denk aan een skinny met gaten, of juist een high waist jeans, maar je kunt ze natuurlijk ook dragen met een leuke boyfriend jeans.

Ja ja, de sneaker, ook al heb je er niks mee – je moet er toch echt aan geloven. Niet omdat het nu februari is en iedereen nog volop bezig is met hun sportieve voornemens, nee.. het is gewoonweg fashion!

Nike_Air_Max_1_Pro_Shoes_3 Nike_Air_Max_1_Pro_Shoes_4 Nike_Air_Max_1_Pro_Shoes_2

Welke sneakers draag jij graag?

3 Comments
 • Joy
  februari 17, 2015

  Ik vind het heel leuk! Ik ben blij dat we weer veel sneakers zien 🙂

  xo

 • Ginny
  februari 17, 2015

  Ik vind sneakers leuk, weet alleen niet of ik wel aan de trend ga!
  Ik vind deze exemplaren wel heel tof! Vooral de onderste en de bovenste.

 • Marion
  februari 20, 2015

  Sneakers zijn fijn! Heb laatst een sportief paar van nike gekocht, wil eigenlijk nog leuke witte 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge