BESTIA CLOTHES

vrijdag, januari 23, 2015 Permalink

Welcome to the zoo, girls! Wees niet bang, het zijn geen echte dieren. Ik heb het over het modelabel Bestia Clothes. Opvallende designs, knallende kleuren en je raadt het al: dieren zijn kenmerkend voor dit merk.

De kleding van Bestia Clothes wordt tot stand gebracht door middel van co-creatie. Dit betekent dat samen met de consument (jou dus) gewerkt wordt aan een eind product. Heb jij een te gek idee, of wil je ook mening geven? Dan kun je hier lid worden van haar Facebookgroep.

Het blijft lastig als je iemand tegen komt die precies dezelfde kleding draagt als jij, maar daar heb je met dit merk geen last van. Alle producten zijn namelijk exclusief en zijn er maar in een beperkte oplage. Bestia Clothes heeft naast kleding ook erg leuke handgemaakte sieraden.

Zelf vind ik de Speckled Flower Tiger een onwijs leuk shirt. Niet zo gek dus, dat ik deze ook draag tijdens mijn outfit foto.

Ik ben benieuwd wat jullie van het shirt vinden, want op Facebook mogen wij iemand gelukkig maken met een shirt naar keuze!

Bestia-clothes-chicks-about-fashion--shirt-4

Bestia-clothes-chicks-about-fashion--shirt-2 Bestia-clothes-chicks-about-fashion--shirt-3

Jas: VILA van By Freak | Broek: Ebay | Shirt: Bestia Clothes | Schoenen: Asiisa

11 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge