WE LOVE SALE

donderdag, januari 15, 2015 Permalink

De feestdagen zijn weer achter de rug en het nieuwe jaar is begonnen. Tijd voor nieuwe voornemens en tijd om te shoppen! Alhoewel je in december waarschijnlijk al meerdere outfits en drie paar schoenen hebt gescoord, is het écht niet erg om nog een paar zwarte laarsjes te kopen – ze zijn toch in de sale! En je kunt er namelijk nooit genoeg van hebben is mijn motto! Het is een heerlijk gevoel als je weer wat hebt gescoord voor een mooie prijs. Oké en omdat je meer kunt kopen voor hetzelfde geld :). Daarom is in januari shoppen altijd een feestje. Op dit moment zijn er veel kortingen waarbij je kleding en schoenen koopt voor de helft van de prijs!

Hieronder mijn favourite sale items..

sale-items-schoenen-broeken-truien

Truien
Vooral met dit weer zijn truien extra lekker om te dragen. Het is koud, grijs en regenachtig – Comfort staat voorop! Neem bij H&M een kijkje voor de leukste sale truien.

Schoenen
Yes, I’m a shoe-alholic, no I don’t need help. En ik heb zeker geen hulp nodig als ik ze voor de helft van de prijs kan kopen! Dolcis, here I come!

Winterjassen
Al je andere winterjassen zijn natuurlijk net eventjes wat té koud. Genoeg excuus voor een nieuwe! Als er bij Zalando geen leuke tussen zit, dan weet ik het ook niet meer..

Partyjurkjes
Wil je dit jaar echt niet te laat zijn met de party dress of stressloos de volgende feestdagen in gaan? Dan kun je maar beter nu al je jurk kopen. Sommige zijn nu 70% korting – en die zijn leeeeuukk!! Nelly heeft super leuke sale.

 

Ik ben benieuwd wat jullie al hebben gekocht of gaan kopen?

8 Comments
 • Nora
  januari 14, 2015

  Oehh die shoes en die trui! pretty!

  X Nora / 1310bynora.com

 • Marion
  januari 15, 2015

  Neeeeeee
  ik heb de schoenen en de trui! Altijd even balen als je ze naderhand in de sale ziet haha

 • alexa
  januari 15, 2015

  Jaa sale, totally love it! Altijd fijn na de feestdagen alleen si het een soort extra maand waar je nog eens veel geld er doorheen jast.

 • Helene
  januari 15, 2015

  Ooh die tui is echt mooi! 🙂 X

 • Nico
  januari 15, 2015

  Love parka and dress!

  lb-lc fashion blog

 • Rachel
  januari 16, 2015

  heel erg leuk, fijn weekend!

 • Denise
  januari 17, 2015

  Leuk! Ik heb laatst ook lekker veel truien in de sale gekocht 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge