My name is Kiki

Below you will find, a couple of words about me

Kiki dat is mijn naam. Ik ben geboren op 18 september 1991 en sinds 15-06-2015 moeder van mijn prachtige dochter Kenza. Als klein meisje was ik altijd iemand die ontzettend opviel. Was het niet om mijn kleding, dan ging het wel over mijn haar. Vroeg had ik namelijk heel kort haar. Toen vond ik dat ontzettend leuk en het was natuurlijk erg gemakkelijk. Toch deed ik er altijd rare dingen mee. Ik liet het soms in gekke kleuren verven (knalrood/groen) of  ik ging bij de kapper één extension laten zetten. Gelukkig werd  ik er nooit mee gepest en vond iedereen het eigenlijk wel heel ‘cool’. Mijn kleding was ook altijd anders. Ik had altijd in mijn hoofd welke kleding ik graag wilde dragen. En ja hoor, ik had een creatieve moeder die dan tot zeurend toe mijn kleding moest maken. Ik was een mix tussen een jongen en meisje. Als je zou vragen aan mensen van mijn basisschool wat mijn kledingstijl toen was, komen er denk ik hele verschillende antwoorden. In ieder geval geen meisje-meisje zoals ik nu ben. Oké qua innerlijk ben ik dat nog steeds niet helemaal, maar qua uiterlijk kan ik er niet meer omheen.

Ik vind mode leuk, niet het hele extreme,  maar gewoon net even wat anders. Vroeger had ik stekeltjes en nu heb ik lange blonde haren. Als mensen mij moeten omschrijven dan hebben ze het in eerste instantie altijd over mijn lange haren. Serieus! Én ik draag make-up.  Ohja, en hakken. Als dat niet vrouwelijker dan vrouwelijk is, dan weet ik het ook niet meer. Dat ik een blog ben begonnen is eigenlijk ook niet iets wat ik ooit had gedacht. Niet dat ik vroeger iets van bloggen wist, maar ik had nooit verwacht dat ik artikelen zou schrijven. Ik heb namelijk dyslexie. Ook al vind ik schrijven heel erg leuk, ik maak altijd spellingsfouten. Hoe ouder ik ben hoe meer ik denk whatever. Dit hoort nou eenmaal bij mijl. Iedereen begrijpt wat ik bedoel, ongeacht of ik spellingfouten maak. Natuurlijk mag jij je als lezer daar aan ergeren, maar het is nou eenmaal niet anders.

Ik heb in het derde jaar van mijn opleiding iMotion of Communication stage gelopen bij FuzzyShots PR in A’dam. Hier kwam ik er echt achter hoe leuk mode eigenlijk is. Ik sprak met verschillende bloggers, maar iedereen heeft zijn eigen style. Mijn style was net even weer anders, dus zo is het ontstaan. Als zij mensen kunnen inspireren, waarom  zou ik dat dan niet kunnen. Na mijn stage ben ik zes maanden in Arnhem gaan studeren. Inmiddels ben ik afgestudeerd, heb ik een half jaar in Sarajevo gewoond, daarna ben ik aan de slag gegaan in de marketing/communicatie en  momenteel ben ik aan het zorgen voor mijn babygirl.  Wil je meer weten? Je kunt mij altijd mailen.

WAAR IK VAN HOU

Mijn Gezin

Fashion

Eten